ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σουηδός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού στο αεροδρόμιο Χανίων

Σουηδός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού στο αεροδρόμιο Χανίων

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 50χρονης, αλλά και απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής κατηγορείται ένας υπήκοος Σουηδίας, ο οποίος φέρετε να πραγματοποίησε επίθεση σε βάρος της γυναίκας το μεσημέρι της Τρίτης στις τουαλέτες του αεροδρομίου “ Δασκαλογιάννης” των Χανίων .

Ο νεαρός άντρας σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ.ν.” κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε βάρος Ελληνίδας επιβάτισσας στις τουαλέτες του αεροδρομίου Χανίων. Από τις φωνές της γυναίκας στο σημείο έσπευσαν άλλοι επιβάτες καθώς και υπάλληλοι του αεροδρομίου, ενώ άντρες της security κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο έσπευσαν και άντρες της του Αστυνομικού Τμήματος του αεροδρομίου που στην προσπάθεια τους να συλλάβουν τον Σουηδό υπήκοο δέχθηκαν επίθεση. Τελικά ο άντρας συνελήφθη και το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών, πήρε όμως παράταση προκειμένου να απολογηθεί.

Η γυναίκα δεν θέλησε σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του Σουηδού, ενώ για τα γεγονότα ενημερώθηκε η πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: haniotika-nea.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.