Κορινθία: Ανασύρθηκε 4χρονος νεκρός από βόθρο στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» – 5 συλλήψεις (βίντεο)

Κορινθία: Ανασύρθηκε 4χρονος νεκρός από βόθρο στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» – 5 συλλήψεις (βίντεο)

Σοκ επικρατεί στην περιοχή της Αρχαίας Κορινθίας από την πτώση ενός τετράχρονου παιδιού σε βόθρο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο τετράχρονος έπεσε μέσα στον φρεάτιο που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κορινθία.

Αμέσως στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστικη΄Υπηρεσία η οποία απεγκλώβισε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

Το μικρό αγόρι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο παραχωρήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κιβωτός των παιδιών» στην Ελλάδα και άνοιξε την αγκαλιά του το 2002.

Σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 39 παιδιά από 3 έως 24 ετών.

Μάλιστα η ΕΛ. ΑΣ. προχώρησε σε πέντε συλλήψεις μετά τον θανάσιμο τραυματισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κόρινθο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως τόνισε: «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.