ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μητέρα μεταφέρει νεογέννητο με μηχανάκι (φωτό)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μητέρα μεταφέρει νεογέννητο με μηχανάκι (φωτό)

Η φωτογραφία έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με κάποιους χρήστες κοινωνικών δικτύων να κατακεραυνώνουν τον οδηγό και τη γυναίκα που επιβαίνει στο μηχανάκι για ανεύθυνη συμπεριφορά…

Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα η δημοσιοποίηση μίας φωτογραφίας στην οποία ένας άντρας οδηγεί ένα μηχανάκι και από πίσω του μία γυναίκα κρατά στο πλάι ένα παιδικό καθισματάκι μέσα στο οποίο μάλιστα βρίσκεται ένα μωρό πιθανότατα νεογέννητο.

Η επίμαχη φωτογραφία, τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία στο facebook. Όπως διαβάζουμε στο κείμενο που τη συνοδεύει, ειδοποιήθηκε η αστυνομία αμέσως, αλλά εκείνη αρνήθηκε να επέμβει δηλώνοντας πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Πάντως, η φωτογραφία έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με κάποιους χρήστες κοινωνικών δικτύων να κατακεραυνώνουν τον οδηγό και τη γυναίκα που επιβαίνει στο μηχανάκι για ανεύθυνη συμπεριφορά και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και άλλους να αναφέρουν ότι μπορεί απλά να επρόκειτο για κάποια ανάγκη.

Η καταγγελία που σαρώνει το facebook

«Tην Παρασκευή 08/09/2017 κοινοποιήθηκε η παρακάτω φωτογραφία. Η αστυνομία της Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε κ η απάντηση τους ήταν «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν δεν μπορεί η αστυνομία ποιος μπορεί; κάποιος πρέπει να μάθει στον κάθε ανεύθυνο γονιό ότι η οδική συμπεριφορά τους μπορεί να είναι θανάσιμη. Απαράδεκτη η απάντηση από τις αρχές. Κοινοποιήστε μήπως τουλάχιστον έτσι ντραπούν οι γονείς και σταματήσουν να το κάνουν! Οι αρχές μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι ίσως να είναι αργά»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.