Για άλλα δύο χρόνια συνεχίζει η Ryanair τη συνεργασία της με την CarTrawler

Για άλλα δύο χρόνια συνεχίζει η Ryanair τη συνεργασία της με την CarTrawler

Τη συνέχεια της αποκλειστικής συνεργασίας της με την CarTrawler για δύο ακόμα έτη ανακοίνωσε χθες (11 Σεπτεμβρίου) η Ryanair.

Η CarTrawler είναι μία από τις ηγετικές πλατφόρμες για την Β2Β τεχνολογία ταξιδιών η οποία τροφοδοτεί το Ryanair Car Hire εξασφαλίζοντας ότι οι 131 εκατομμύρια επιβάτες της Ryanair θα συνεχίσουν να επωφελούνται από τις καλύτερες τιμές στο Ryanair.com.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου της Ryanair προσφέρει στους πελάτες μας άμεση πρόσβαση σε πάνω από 1,500 ανεξάρτητες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτου σε πάνω από 30,000 αεροδρόμια και πόλεις, σε 174 διαφορετικές χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.