ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λάρισα: Στάλθηκαν μέσω φακέλου από την Ολλανδία χάπια «έκσταση»

Λάρισα: Στάλθηκαν μέσω φακέλου από την Ολλανδία χάπια «έκσταση»

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 25χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 25χρονος κατελήφθη να παραλαμβάνει από είσοδο πολυκατοικίας ένα φάκελο αλληλογραφίας με ψευδή στοιχεία παραλήπτη, ο οποίος περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με (100) ναρκωτικά δισκία, τύπου «ecstasy» και είχε σταλεί ταχυδρομικά από την Ολλανδία.

Τα προαναφερόμενα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν, ενώ ο 25χρονος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του αντιστάθηκε και απώθησε αστυνομικό.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, καθώς και σε έρευνες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης,
ένας τρίφτης με μικροποσότητα κάνναβης,
ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (367,6) γραμμαρίων,
ένα tablet,
ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
δύο κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: onlarissa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.