ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα για την εγκατάλειψη των δυο μωρών σε διαμέρισμα στο Περιστέρι (βίντεο)

Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα για την εγκατάλειψη των δυο μωρών σε διαμέρισμα στο Περιστέρι (βίντεο)

Tα φώτα της δημοσιότητας είδε μια υπόθεση σήμερα, και αφορά την εγκατάλειψη δίδυμων αγοριών σε διαμέρισμα στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα, ηλικίας 15 ετών, και ο άνδρας της. ηλικίας 20 ετών, άνεργοι και οι δυο, είχαν φύγει από το σπίτι αφήνοντας μόνα τους τα δυο βρέφη για να πάνε σε νοσοκομείο επειδή η μητέρα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της οικογένειας.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούγαμε τα μωρά να κλαίνε. Χθες, όμως η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»: Με αυτά τα λόγια περιγράφει την κατάσταση ο άνθρωπος που ειδοποίησε την αστυνομία που έφθασε σε διαμέρισμα στο Περιστέρι και εντόπισε τα δίδυμα αγοράκια που είχαν εγκαταλείψει οι γονείς τους. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα παρουσία εισαγγελέα και βρήκαν τα αγοράκια, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

«Το μωρά δεν είχαν σταματήσει να κλαίνε και οι γονείς άφαντοι. Δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό, απλά χθες το απόγευμα δεν άντεξα άλλο και κάλεσα την αστυνομία. Με εντολή εισαγγελέα έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και μπήκαν μέσα. Βρήκαν τα μωρά μόνα τους» αναφέρει ο γείτονας.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισε χθες τους γονείς, 20 και 15,5 ετών αντίστοιχα, στο νοσοκομείο όπου είχαν μεταβεί. Το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.