ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Βρέθηκαν οι «ακροβάτες» – διαρρήκτες που σκαρφάλωναν σε μπαλκόνια

Πάτρα: Βρέθηκαν οι «ακροβάτες» – διαρρήκτες που σκαρφάλωναν σε μπαλκόνια

Για τρεις μήνες αποτελούσαν μυστήριο καθώς σκαρφάλωναν σε μπαλκόνια των πρώτων ορόφων σε διαμερίσματα και παραβίαζαν τις οικίες.

Πρόκειται για δυο Έλληνες, έναν 24χρονο και έναν ανήλικο ηλικίας 17 χρόνων, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους ανέβαιναν στις βεράντες, παραβίαζαν με αιχμηρά αντικείμενα τις μπαλκονόπορτες ή τα παράθυρα και έμπαιναν ανενόχλητοι στα σπίτια, από τα οποία άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα. Ό,τι πολύτιμο έβρισκαν που δεν χωρούσε στις τσέπες τους, το άφηναν για να μπορούν να κατεβούν από τον ίδιο «δρόμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο διάστημα της δράσης τους, που κράτησε από τον Φεβρουάριο ως και τον Απρίλιο, οι νεαροί μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που αναζητείται είχαν διαρρήξει με την ίδια μέθοδο έξι διαμερίσματα, αλλά ερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας αν έχουν «χτυπήσει» και άλλα. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.