ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναύπακτος: Αλλοδαπός μπήκε παράνομα στη χώρα με λαθραίο καπνό και μαχαίρα

Ναύπακτος: Αλλοδαπός μπήκε παράνομα στη χώρα με λαθραίο καπνό και μαχαίρα

Η πραγματική ταυτότητα ενός 36χρονου Αλβανού ο οποίος δήλωσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που του έκαναν έλεγχο στη Ναύπακτο, αποκαλύφθηκε!

Όπως αποδείχθηκε, είχε έρθει παράνομα στη χώρα και σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν παράνομος οπλισμός που αποτελούνταν από ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα πτυσσόμενο σουγιά και ένα μαχαίρι αλλά και δύο σακούλες με λαθραίο κατεργασμένο καπνό βάρους 865,4 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν μαζί με πέντε φυσίγγια και έναν κάλυκα πυροβόλου όπλου ο οποίος εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση. Ο 36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για πλαστογραφία και παραβάσεις των νόμων περί αλλοδαπών , περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.