ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέλη της σπείρας που λήστεψε Σύρο στην Αττική Οδό 2 αστυνομικοί 

Μέλη της σπείρας που λήστεψε Σύρο στην Αττική Οδό 2 αστυνομικοί 

Ο Σύρος ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό τον ακινητοποίησαν άτομα με στολές που έμοιαζαν με αυτές των αστυνομικών…

Δύο αστυνομικοί αποκαλύφθηκε ότι συμμετείχαν στη σπείρα που λήστεψε έναν 47χρονο Σύρο τον περασμένο Φεβρουάριο αφού πρώτα τον ακινητοποίησε στην Αττική Οδό.

Ο 47χρονος είχε φτάσει από τη Γερμανία στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου με το αυτοκίνητό του όταν ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα τον ακινητοποίησαν άτομα με στολές που έμοιαζαν με αυτές των αστυνομικών, όπως στη συνέχεια κατέθεσε ο ίδιος.

Αφού τον απείλησαν με όπλο οι δράστες τον μετέφεραν σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου τον εγκατέλειψαν αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει από το αυτοκίνητό του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μετά από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση ταυτοποίησαν ως δράστες έναν 32χρονο Έλληνα που είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Ρωσία καθώς και δύο Ανθυπαστυνόμους, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν την Τετάρτη με εντάλματα σύλληψης και παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.