NAMMO’S, τέλος: Ανακλήθηκε η άδεια παραχώρησης της παραλίας λόγω Ρέμου και πενταπλάσιων ομπρελών από τις κανονικές!

NAMMO’S, τέλος: Ανακλήθηκε η άδεια παραχώρησης της παραλίας λόγω Ρέμου και πενταπλάσιων ομπρελών από τις κανονικές!

Στην ανάκληση της σύμβασης παραχώρησης παραλίας της Μυκόνου στο εστιατόριο NΑMMO’S προχώρησε η γενική γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών, μετά το όργιο παρανομίας και καταπάτησης των όρων της σύμβασης από την ιδιοκτησία του beach restaurant!

Βέβαια αυτό έγινε κάπως αργά, καθώς η σεζόν τελείωσε και αυτές τις ημέρες το restaurant κλείνει μέχρι τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, ανακλήθηκε το από 11/7/2017 συμφωνητικό μίσθωσης μεταξύ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου και της εταιρείας NAMMOS RESTAURANT BY THE SEA «λόγω της μη τήρησης των όρων» του συμφωνητικού μίσθωσης «με την τοποθέτηση εξέδρας και κεκλιμένου διαδρόμου σχήματος ορθογωνίου αποτελούμενα από μεταλλική βάση και ξύλινο δάπεδο συνολικής έκτασης 236,40 τμ στις 31/8/2017 για την πραγματοποίηση κοινωνικής εκδήλωσης» (εννοούσε την συναυλία του Α.Ρέμου). Υπενθυμίζεται ότι και πριν από οκτώ χρόνια σε συναυλία του Α.Ρέμου το ΝAMMO’S είχε πιαστεί να φοροδιεφεύγει και του επιβλήθηκε πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ….

Όπως αναφέρεται στην απόφαση ανάκλησης, ο σκοπός του συμφωνητικού μίσθωσης «ήταν η εκμίσθωση για απλή χρήση του κοινόχρηστου αιγιαλού, παραλίας και συγκεκριμένα για την τοποθέτηση ομπρελοξαπλωστρών σε συνολική επιφάνεια 339,60 τμ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το NAMMO’S φυσικά δεν χρησιμοποιούσε μόνο 339.60 τ.μ. αλλά κάπου ένα στρέμμα. Επίσης η άδεια ήταν για 27 ομπρέλες και είχε κάπου 120!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.