Λονδίνο: Ζευγάρι σκότωσε και έκαψε τη νταντά των παιδιών τους στην έπαυλη τους

Λονδίνο: Ζευγάρι σκότωσε και έκαψε τη νταντά των παιδιών τους στην έπαυλη τους

Το ζευγάρι ήταν γνωστό στους κοσμικούς κύκλους και η πράξη τους μόνο αποτρόπαια μπορεί να χαρακτηριστεί!

Το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονες για μια «περίεργη μυρωδιά μπάρμπεκιου» και ανακάλυψε το πτώμα στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Η Γαλλο-αλγερινή σχεδιάστρια μόδας Σαμπρίνα Κουίντερ, 34 ετών και ο φίλος της Όουισεμ Μεντούν, 40 ετών, κατηγορούνται πως σκότωσαν την 21χρονη Σόφι Λίονετ, την περασμένη Παρασκευή στο Λονδίνο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα απομεινάρια από το κορμί της άτυχης κοπέλας στην πίσω αυλή της αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων έπαυλης που ζούσε το ζευγάρι.

«Είδαμε μια μεγάλη φωτιά, που έμοιαζε περίεργη… Ο μικρός γιος μου τους φώναξε “αν κάνετε μπάρμπεκιου, να έρθουμε κι εμείς;” αλλά του είπα πως μυρίζει περίεργα και πως μάλλον καίνε φύλλα», είπε ένας γείτονας στην Daily Mail.

Το πτώμα είχε παραμορφωθεί τόσο από την φωτιά που οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν στην αρχή να ξεχωρίσουν εάν επρόκειτο για άντρα ή γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 21χρονη ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι τον τελευταίο χρόνο, καθώς ήταν υπεύθυνη για την 3 ετών κόρη και τον 6 ετών γιο της σχεδιάστριας. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως η κοπέλα έλεγε πως δεν περνούσε καλά εκεί και πως ήταν έτοιμη να γυρίσει στο σπίτι της την Δευτέρα – κάτι που δεν πρόλαβε τελικά να κάνει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.