19χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο

19χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η Λακωνία θρηνεί το χαμό του 19χρονου ποδοσφαιριστή που μόλις, χθες, Σάββατο αγωνίστηκε στον αγώνα ΑΟ Κροκεών-ΑΟ Δαφνίου για το Κύπελλο Λακωνίας. …

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9), κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο οχήματα στο 18ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, λίγο πριν την αερογέφυρα του Δαφνίου (με κατεύθυνση προς Γύθειο). Στο ένα όχημα, οδηγός και μοναδικός επιβαίνων ήταν ο Π.Κ., περίπου 19-20 ετών, από το Δαφνί Λακωνίας, ενώ στο δεύτερο επέβαιναν τέσσερα άτομα, πιθανότατα από την ευρύτερη περιοχή των Μολάων.

Άμεσα και οι πέντε τραυματίες διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όμως λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς ο 19χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή. Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται, χωρίς -σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις – να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Λακωνικού Τύπου”, ο άτυχος Π.Κ. ήταν ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Δαφνίου και μόλις, χθες, Σάββατο (23/9) αγωνίστηκε στον αγώνα ΑΟ Κροκεών-ΑΟ Δαφνίου για το Κύπελλο Λακωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τέσσερις επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετέβαιναν στην Αθήνα, όπου επρόκειτο να παραστούν σε τελετή βάπτισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.