Λαμία: Πλημμύρισαν οι δρόμοι από την σφοδρή βροχόπτωση (φωτό)

Λαμία: Πλημμύρισαν οι δρόμοι από την σφοδρή βροχόπτωση (φωτό)

Προβλήματα στη Λαμία από τη δυνατή νεροποντή. Πού διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.

Η δυνατή βροχή που ξεκίνησε περίπου από τις 8 το βράδυ, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι της Λαμίας να μεταβληθούν σε ποτάμια.

Το ευτύχημα είναι ότι σε σχέση με τον όγκο του νερού που έπεσε σε μία ώρα δεν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα τουλάχιστον μέχρι τις 21:00 σύμφωνα και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία που δεν είχε δεχτεί κλήση για άντληση υδάτων. Κάποια βουλωμένα φρεάτια από φερτά υλικά είχαν ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση υδάτων, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από την οδό Υψηλάντη.


Η αστυνομία πάντως διέκοψε την κυκλοφορία στο γνωστό δρόμο του Ξηριά που οδηγεί στη Ροδίτσα, καθώς το νερό ανέβηκε επικίνδυνα για τη διέλευση αυτοκινήτων.

Τα φαινόμενα δεν έχουν υποχωρήσει (ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και την Τρίτη 25/9) και οι υπηρεσίες θα είναι σε επιφυλακή το βράδυ για να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: lamiareport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.