ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πιερία: Βρέθηκαν 30 κιλά αποξηραμένης κάνναβης στη σοφίτα 50χρονου

Πιερία: Βρέθηκαν 30 κιλά αποξηραμένης κάνναβης στη σοφίτα 50χρονου

Ο 50χρονος άπλωνε στη σοβίτα του φυτικά αποσπάσματα από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε άγνωστο μέχρι στιγμής σημείο, με σκοπό να τα αποξηράνει…

Ένα τεράστιο χαλί από… κάνναβη αντίκρισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης στο δάπεδο της σοφίτας του σπιτιού ενός 50χρονου σε περιοχή της Πιερίας, όταν έκαναν επιχείρηση για τη σύλληψή του μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών!

Στον χώρο ο δράστης είχε απλώσει φυτικά αποσπάσματα από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε άγνωστο μέχρι στιγμής σημείο, με σκοπό να τα αποξηράνει.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 30 κιλά και 300 γραμμάρια ημιαποξηραμένης κάνναβης, ενώ σε άλλο χώρο του σπιτιού κατασχέθηκε ένα γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,6 γραμμαρίων.

Ο 50χρονος που είχε πάνω του ένα τσιγαριλίκι έτοιμο για χρήση όταν συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες των ανδρών της Δίωξης για τον εντοπισμό του σημείου της χασισοφυτείας βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.