ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρόμος στη Βρετανία: Βρέθηκε γάντι αλά Φρέντι Κρούγκερ με κοφτερές λεπίδες – Καταζητείται ο… κάτοχος (φωτό)

Τρόμος στη Βρετανία: Βρέθηκε γάντι αλά Φρέντι Κρούγκερ με κοφτερές λεπίδες – Καταζητείται ο… κάτοχος (φωτό)

O πρωταγωνιστής ταινιών τρόμου, Φρέντι Κρούγκερ, ίσως να υπάρχει και στην πραγματικότητα…

Στα ράφια της βρετανικής αστυνομίας εντοπίστηκε ένα μεταλλικό γάντι αλά Φρέντι Κρούγκερ, με τέσσερις κοφτερές λεπίδες, γεγονός που σήμανε συναγερμός, ενώ δόθηκε αμέσως σήμα για την αναζήτηση του κατόχου του και τη σύνδεση του συγκεκριμένου «όπλου» με τυχόν εγκλήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βρετανική αστυνομία πρόσφερε αμνηστία σε όσους παραδόσουν τα όπλα τους. Στα ράφια της αστυνομικής αποθήκης τοποθετήθηκαν κάθε λογής αιχμηρά αντικείμενα, από σπαθιά και μαχαίρια, μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου. Ένα αντικείμενο, ωστόσο, προσέλκυσε την προσοχή των υπευθύνων. Ήταν ένα μπρούτζινο γάντι με τέσσερις κοφτερές λεπίδες στα δάκτυλα, το οποίο παρέπεμπε στην εμβληματική φιγούρα των ταινιών θρίλερ των περασμένων δεκαετιών, του Φρέντι Κρούγκερ.

Το μεταλλικό γάντι βρισκόταν στην αποθήκη της Μητροπολιτικής Αστυνομίας από την επιχείρηση παράδοσης όπλων του 2015. Ένας από τους λόγους που οργανώθηκε, ήταν η μεγάλη αύξηση των εγκλημάτων με μαχαίρι στο Λονδίνο και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Χαρακτηριστικά ήταν τα νούμερα, καθώς το διάστημα εκείνο είχαν συλληφθεί τουλάχιστον 500 άτομα για επιθέσεις με μαχαίρι και είχαν κατασχεθεί τουλάχιστον 400 όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκεκριμένο εύρημα ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους ένας μανιακός δολοφόνος, ο οποίος επιχειρεί ή αντέγραφε τον μνημειώδη χαρακτήρα του πιο πετυχημένου θρίλερ της εποχής που προβλήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.