ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα «χέρια» της αστυνομίας δυο άτομα που κατηγορούνται για κλοπές σε περιοχές της Αττικής

Στα «χέρια» της αστυνομίας δυο άτομα που κατηγορούνται για κλοπές σε περιοχές της Αττικής

Σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής φαίνεται που δρούσαν δυο άτομα ενώ η αστυνομία αναζητά τους συνεργούς τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, εδώ και δύο μήνες, ενώ έκαναν κλοπές σε οικίες στις περιοχές της Νέας Ιωνίας, της Νέας Φιλαδέλφειας και του Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Οι δράστες, απογευματινές και νυχτερινές ώρες, συνήθως, αφού παραβίαζαν μπαλκονόπορτες ή κύριες πόρτες κατοικιών και διαμερισμάτων, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, διοχέτευαν τη λεία τους σε δίκτυο κλεπταποδόχων, προκειμένου να αποκομίζουν άμεσα οικονομικό όφελος.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δέκα κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.