ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πάτρα: Μετανάστες πέφτουν στο λιμάνι για να φτάσουν κολυμπώντας στα πλοία (βίντεο)

Πάτρα: Μετανάστες πέφτουν στο λιμάνι για να φτάσουν κολυμπώντας στα πλοία (βίντεο)

Εικόνες που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, όταν μετανάστες κρέμονταν από τα σκοινιά των ελλιμενισμένων πλοίων στο μόλο της Αγίου Νικολάου, στην προσπάθεια τους να μπουν παράνομα στα καράβια και να ταξιδέψουν στην Ιταλία, καταγράφονται και πάλι τις τελευταίες ημέρες στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, Μαροκινοί που δεν μπορούν να πλησιάσουν εύκολα το νέο λιμάνι, καθώς εκεί υπάρχει η “ομερτά” των Αφγανών διακινητών μεταναστών – ΑΒΕΞ και Λαδόπουλος – αναζητούν νέους τρόπους και μεθόδους, “προσέγγισης” των καραβιών, ένας από αυτούς είναι το κολύμπι!

Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν, βουτάνε στη θάλασσα και προσπαθούν από τις άγκυρες των πλοίων που είναι αγκυροβολημένα να ανέβουν σε αυτά και να ταξιδέψουν λαθραία προς την Ιταλία.

Το τελευταίο περιστατικό κατεγράφη το απόγευμα της Πέμπτης, στο “Super Fast” που είχε καταπλεύσει στο παλιό λιμάνι, στο ύψος του σταθμού Υποδοχής “Παναγιώτης Κανελλόπουλος”. Στην περίπτωση αυτοί οι μετανάστες έγιναν αντιληπτοί από τη γέφυρα του πλοίου και έτσι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην στεριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tempo24.news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.