Εξάρθρωση σπείρας Ρομά: Προσπάθησαν να εμβολίσουν περιπολικό

Εξάρθρωση σπείρας Ρομά: Προσπάθησαν να εμβολίσουν περιπολικό

Μια από τις μεγαλύτερες συμμορίες Ρομά που με ορμητήριο τον Ασπρόπυργο και τη Μάνδρα δρούσαν σε όλη την Αττική έχοντας στο διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές έπεσε στα δίχτυα του νόμου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφεραν χθες τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη στην Αχαρνών να βάλουν στο χέρι τέσσερα από τα μέλη της άγριας συμμορίας και να δώσουν τέλος στη δράση τους. Μάλιστα ήταν τόσο αδίστακτοι που στην προσπάθεια τους να διαφύγουν εμβόλισαν το περιπολικό χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια σημαντική «δουλειά» αφού η συγκεκριμένη συμμορία είχε ρημάξει σπίτια και καταστήματα της περιοχής ενώ πιάστηκαν να επιβαίνουν σε τρία κλεμμένα οχήματα και έχοντας προηγουμένως ανοίξει και περίπτερο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργος Σταματάκης επισημαίνει πως «οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής που απεμπλάκησαν από τα μέτρα του Πολυτεχνείου έκαναν τη δουλειά τους εξαρθρώνοντας μια μεγάλη συμμορία που δρούσε σε όλη την Αττική. Γιατί όταν η Ασφάλεια αφήνεται στο έργο της είναι αποτελεσματική σε αυτό που έχει ταχθεί. Στην προστασία του πολίτη και της περιουσίας του. Αυτό είναι το καθήκον της Ασφάλειας. Να εξιχνιάζει σοβαρές υποθέσεις και να στέλνει στη φυλακή κακοποιούς και εγκληματίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.