ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο με 142 κιλά χασίς

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο με 142 κιλά χασίς

Με μεγάλη ποσότητα χασίς βρέθηκε ένας νεαρός Αλβανός που την παρέλαβε από τους ομοεθνείς του «βαρόνους» για να την εισάγει στην Ελλάδα με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και να την διακινήσει!

Οι πληροφορίες για την επικείμενη απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα είχαν κινητοποιήσει τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, που έστησαν μπλόκα σε διάφορα σημεία με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας. Ένα από αυτά, στην Αετόπετρα Ιωαννίνων, εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο ως τα… μπούνια με χασίς!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το πορτ μπαγκάζ, τα πίσω καθίσματα και αυτό του συνοδηγού ήταν ασφυκτικά γεμάτα με έξι σάκους που περιείχαν 107 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 142 κιλών και 500 γραμμαρίων! Έτσι, κατασχέθηκε και ο 20χρονος αλλοδαπός οδηγός του συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.