ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέθανε ο κιθαρίστας των AC/DC Malcolm Young- Τα τελευταία χρόνια υπέφερε από άνοια

Πέθανε ο κιθαρίστας των AC/DC Malcolm Young- Τα τελευταία χρόνια υπέφερε από άνοια

Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή προκάλεσε η είδηση του θανάτου του «βασιλικού» μέλους της ροκ Malcolm Young, κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους του εμβληματικής μπάντας των AC/DC.

Θρυλικός για τα δυνατά και ρυθμικά ριφς του, που κυριολεκτικά εκτόξευσαν το συγκρότημα από το Σίδνεϊ στη δόξα, ο Young υπέφερε από άνοια τα τελευταία τρία χρόνια και πέθανε το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 64 ετών. Ο Young αντικαταστάθηκε από τον ανιψιό του, Steve, κατά την τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος Rock Or Bust, το 2014.

Όπως είχε πει, ο Angus Young, ο Malcolm, είχε συμπτώματα άνοιας από το 2008 κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του άλμπουμ του 2008, Black Ice, όμως ήταν «ακόμη σε θέση να ξέρει τι ήθελε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.