ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος: «Η εκτόξευση σε ευθεία βολή δακρυγόνων ή φωτοβολίδων αποτελεί εγκληματική ενέργεια»

Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος: «Η εκτόξευση σε ευθεία βολή δακρυγόνων ή φωτοβολίδων αποτελεί εγκληματική ενέργεια»

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση της δικηγόρου, μέσω μιας αιχμηρής ανακοίνωσης. «Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας εκφράζει τις πιο ειλικρινείς ευχές της, για ταχεία και πλήρη ανάρρωση στην νομικό Αναστασία Τουκαλά, που είχε διατελέσει νομική σύμβουλος στην Ένωση μας και από χθες νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Η κ Τσουκαλά τραυματίστηκε βαριά, ενώ βρισκόταν δίπλα σε εργαζόμενους φωτορεπόρτερ σε χώρο που εκτυλίσσονταν επεισόδια, κοντά στην κατοικία της, από ναυτική φωτοβολίδα που περιείχε φώσφορο.

Η εκτόξευση σε ευθεία βολή δακρυγόνων ή φωτοβολίδων αποτελεί εγκληματική ενέργεια από όποιον κι αν προέρχεται.

Για άλλη μια φορά δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι φωτορεπόρτερ ασκούμε τα καθήκοντα μας σύμφωνα με κανόνες δεοντολογίας. Στη θέση της κ Τσουκαλά θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από μας.

Tο ΔΣ».

Την ανακοίνωση ανήρτησε ο πρόεδρος της Ένωσης, Μάριος Λώλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.