Μάνδρα: Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, νερού και ρούχων

Μάνδρα: Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, νερού και ρούχων

Στα παρακάτω σημεία μπορούν να κατευθύνονται οι κάτοικοι που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δημαρχείο Μάνδρας, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά. Επίσης, σε μενομωμένες περιπτώσεις, εάν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης, θα γίνεται διανομή κατ’ οίκον.

Τα τρία νέα σημεία που λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα είναι:

  • Πλατεία Αγίου Κων/νου, οδός Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 76
  • Πλατεία Ειρήνης, Κοροπούλη και Σπετσών
  • 2ο Δημοτικό Σχολείο, Αιόλου και 25ης Μαρτίου

Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν τυποποιημένα προϊόντα και νερά, μπορούν να τα αποστέλλουν απευθείας είτε στα προαναφερθέντα σημεία είτε στο Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης (Κέντρο Logistics) της Περιφέρειας Αττικής (στην Εσπλανάδα – πλατεία Νερού, δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνία με το Δίκτυο Διανομής Τροφίμων και Εμφιαλωμένων Νερών, οι πολίτες μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210-4819001.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.