ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με αποκεφαλισμό απειλείται διάσημη ηθοποιός του Μπόλιγουντ

Με αποκεφαλισμό απειλείται διάσημη ηθοποιός του Μπόλιγουντ

Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει ντίβα του Ινδικού κινηματογράφου, γνωστού ως Μπόλιγουντ, μετά την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας.

Συγκεκριμένα το… κεφάλι της Ντιπίκα Παντούκον έχει επικηρυχτεί έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων από Ινδό πολιτικό. Η ηθοποιός και οι συντελεστές της ταινίας κατηγορούνται πως παραμόρφωσαν έναν ιερό ινδουιστικό θρύλο και γι’ αυτό πρέπει να το πληρώσουν με τις ζωές τους.

Η ταινία ονομάζεται που Παντμαβάτι και απεικονίζει τη ζωή της θρυλικής βασίλισσας Παντμίνι του 14ου αιώνα. Στην ταινία φημολογείται πως απεικονίζεται επίσης και η σχέση της βασίλισσας με έναν μουσουλμάνο, γεγονός που εξόργισε το εθνικιστικό κυβερνών κόμμα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιθωριακής ομάδας του Ρατζαστάν η Ντιπίκα Παντούκον θα πρέπει να το πληρώσει χάνοντας την μύτη της, κίνηση που θα δείξει δημόσια την ταπείνωσή της για τις επιλογές της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης της ταινίας δημοσίευσε ένα βίντεο, αναφέροντας πως έγινε παρανόηση και πως στο έργο δεν υπάρχει κάποια ρομαντική σχέση μεταξύ της βασίλισσας των ινδουιστών και ενός μουσουλμάνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.