Ενημέρωση του ΟΑΣΑ για την ανταλλαγή χάρτινων εισιτηρίων

Ενημέρωση του ΟΑΣΑ για την ανταλλαγή χάρτινων εισιτηρίων

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει τους κατόχους χάρτινων εισιτηρίων ότι έχουν τη δυνατότητα ανταλλαγής με ηλεκτρονικά ως εξής:

α. Οι κάτοχοι εισιτηρίων έως 10 τεμάχια τα ανταλλάσσουν στα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ ΑΕ στον σταθμό της Ομόνοιας όλες τις ημέρες της εβδομάδας κατά τις ώρες από 07.00 π.μ. έως τις 21.30 μ.μ. ή στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΣΥ ΑΕ (Παρνασσού 6, Άγιος Ιωάννης Ρέντης) τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ.

β. Οι κάτοχοι περισσότερων των 10 εισιτηρίων τα ανταλλάσσουν στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15, Αθήνα) τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08.00 μέχρι τις 14:00. Η ανταλλαγή χάρτινων εισιτηρίων με αντίστοιχα ηλεκτρονικά πραγματοποιείται έως τα τέλη του 2017.

Η διαδικασία ανταλλαγής των χάρτινων εισιτηρίων πραγματοποιείται με τις εξής δυνατότητες:

Α. Η αξία των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων ανταλλάσσεται με αποθηκευμένη αξία προσωποποιημένης κάρτας (ATH.ENA Card).

Προϋποθέσεις:

Σε κατόχους προσωποποιημένης κάρτας.

Με έκδοση προσωποποιημένης κάρτας εφόσον προσκομίζεται:

Έγγραφο για την ταυτοπροσωπία (Αστυνομικό Δελτίο ταυτότητος ή Διαβατήριο & έγγραφο που πιστοποιεί τον αριθμό ΑΜΚΑ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ή η εκτύπωση του Εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το www.athenacard.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.