ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Για τρία χρόνια εισέπραττε το επίδομα της νεκρής συζύγου του

Για τρία χρόνια εισέπραττε το επίδομα της νεκρής συζύγου του

Γι’ απάτη κατ’ εξακολούθηση κατηγορείται από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος ένας 71χρονος, ο οποίος τα τρία τελευταία έτη εισέπραξε παράνομα το επίδομα παραπληγίας της νεκρής του συζύγου.

Στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 71χρονος, απέκρυψε το θάνατο της γυναίκας του, η οποία ήταν δικαιούχος επιδόματος. Ο 71χρονος κατηγορούμενος λάμβανε το επίδομα από το 2014 μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ το συνολικό ποσό που αποκόμισε , εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι τα χρήματα καταθέτονταν σε κοινό τους λογαριασμό ανέρχεται στα 29.796,70 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Πλέον η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.