ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάνδρα: Τα 2 στα 3 ελεγμένα σπίτια παίρνουν αποζημίωση

Μάνδρα: Τα 2 στα 3 ελεγμένα σπίτια παίρνουν αποζημίωση

Σοβαρότερη απ’ όσο υπολόγιζαν τα τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών είναι η κατάσταση των οικημάτων στη Μάνδρα Αττικής, μετά τις φονικές πλημμύρες της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι διενεργηθείσες αυτοψίες στον δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας, στη Δημοτική Ενότητα (Δ.Ε.) της Νέας Περάμου και στην Ελευσίνα από τα εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχουν φτάσει στις 1.949.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 1.470 αυτοψίες συνολικά και τα 1.064 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 794 κατοικίες, 126 επαγγελματικούς χώρους, 8 δημόσια κτίρια και 136 αποθήκες – υπόγεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τον δήμο Μεγαρέων (Δ.Ε. Μεγαρέων) και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου διεξήχθησαν συνολικά 470 αυτοψίες. Τα 448 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 281 κατοικίες, 38 επαγγελματικοί χώροι, 6 δημόσια κτίρια και 123 αποθήκες-υπόγεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.