ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Χαρά»: Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (φωτό)

Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Χαρά»: Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο  Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (φωτό)

Το μπαζάρ του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» δίνει για ακόμη μια χρονιά το «παρών».

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου να δώσουν το παρών στην χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Εθελοντές και φίλοι του Κέντρου έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν, σε όσους βρεθούν στην εκδήλωση, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και γούρια, ρούχα και αξεσουάρ, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Ωρες λειτουργίας:

  • Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ.,
  • Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.
  • Κυριακή οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»
Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» βρίσκεται στην Παλλήνη.
Είναι μία στέγη φιλοξενίας 57 παιδιών με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Σκοπός του οικοτροφείου είναι δημιουργία μίας ζεστής, γεμάτη αγάπη αγκαλιάς, όπου άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές ζουν μία ζωή με αξιοπρέπεια, ισότητα, αποκτούν ανεξαρτησία και βιώνουν τη χαρά του ότι ανήκουν κάπου.

Το οικοτροφείο λειτουργεί σαν ένα «μεγάλο σπίτι» με άριστες συνθήκες υγιεινής και διατροφής.
Η επιστημονική ομάδα σχεδιάζει προγράμματα, για ουσιαστική καθημερινή απασχόληση, με πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, για τους ενοίκους του οικοτροφείου και για όσους βρίσκονται δίπλα τους.

Οι ένοικοι παρακολουθούνται καθημερινά από παθολόγο, ψυχίατρο, φυσιοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, παιδαγωγούς και νοσηλευτές

1,2,3 Δεκεμβρίου, Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σ. Καράγιωργα 2 & Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.