Ιωάννινα: Σύλληψη παράνομου Αλβανού με κλεμμένα κοσμήματα

Ιωάννινα: Σύλληψη παράνομου Αλβανού με κλεμμένα κοσμήματα

Στην εξιχνίαση μιας σειράς από διαρρήξεις που είχαν γίνει τον τελευταίο καιρό στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, προχώρησε η τοπική Ασφάλεια, με τη σύλληψη ενός νεαρού Αλβανού μετά από τυχαίο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν τυχαία στα Ιωάννινα τον 32χρονο αλλοδαπό και του έκαναν, διαπίστωσαν κατ’ αρχήν ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα και τον συνέλαβαν. Στην σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν πάνω του κοσμήματα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και τον προσήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κοσμήματα κατασχέθηκαν και η προέλευσή τους ερευνάται, ενώ έχουν κληθεί τα θύματα ανεξιχνίαστων διαρρήξεων να τα δουν μήπως και τα αναγνωρίσουν. Στο μεταξύ, ο 32χρονος Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.