Χίος: Νέα δεδομένα για την κακοποίηση του 11μηνου βρέφους – Στο «κάδρο» και η μητέρα

Χίος: Νέα δεδομένα για την κακοποίηση του 11μηνου βρέφους – Στο «κάδρο» και η μητέρα

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Αφγανό πατέρα που κακοποίησε το μόλις 11 μηνών βρέφος του.

Όπως έγινε γνωστό, προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Χίου, ο Αφγανός που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών βρέφος του.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα αυτές της κατάχρησης σε ασέλγεια, αιμομιξίας και αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ορίστηκε τακτική δικάσιμος και κατά της μητέρας, η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.Μάλιστα, όπως προέκυψε από τη δικογραφία, η γυναίκα φέρεται να είχε λάβει γνώση για την ενδεχόμενη κακοποίηση του παιδιού της από τον σύζυγό της.

Η μητέρα κατήγγειλε το συμβάν

Η μητέρα ήταν αυτή που κατήγγειλε το γεγονός και οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου ανέλαβαν να εξετάσουν το βρέφος.

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και άμεσα ο κατηγορούμενος πατέρας τέθηκε υπό φρούρηση.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι έλεγαν τότε ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά.

Ο κατηγορούμενος είχε στο παρελθόν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά προς οικεία του πρόσωπα, χωρίς ωστόσο κανείς και ειδικότερα η σύζυγός του να καταγγείλει οτιδήποτε στις αρχές. Η συμπεριφορά αυτή ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να χωρίσει η οικογένεια και ο μεν πατέρας να παραμείνει στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ η δε μητέρα μαζί με το βρέφος να διαμείνουν σε διαμέρισμα που διατηρεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα διερεύνηση της υπόθεσης και κυρίως από την κατάθεση της μητέρας του βρέφους, ο πατέρας έγινε δεκτός πριν από πέντε ημέρες στο διαμέρισμα. Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης κι ενώ η ίδια απουσίαζε από το σπίτι ο Αφγανός βίασε το παιδί του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για ιατροδικαστική εξέταση και νοσηλεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.