ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

16χρονος συνελήφθη μετά από έλεγχο για ληστείες στην Πάτρα

16χρονος συνελήφθη μετά από έλεγχο για ληστείες στην Πάτρα

Ένας ανήλικος 16 χρονών κρυβόταν πίσω από ληστείες και κλοπές που είχαν γίνει στην Πάτρα. Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για τις πράξεις του.

Χθες το απόγευμα, ο 16χρονος μπήκε στο σπίτι 89χρονης στην Πατρα, χτυπώντας το κουδούνι και ακινητοποιώντας, κατά το άνοιγμα της πόρτας, με χρήση μαχαιριού την υπερήλικη γυναίκα. Στη συνέχεια της έκλεψε 800 ευρώ από το κομοδίνο της καθώς και τη βέρα που φορούσε.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 16χρονου και μέσα σε λίγες ώρες τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης την τελευταία εβδομάδα είχε κάνει ακόμα μία ληστεία και τρεις κλοπές σε βάρος γυναικών στην Πατρα!

Συγκεκριμένα:

Την 26-11-2017 το μεσημέρι, διέρρηξε το σπίτι 91χρονης αφαιρώντας μια τηλεόραση, ενώ με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να αφαιρέσει από την παθούσα τις δυο χρυσές βέρες που φορούσε στα χέρια της.

Την 27-11-2017 το πρωί, με την μέθοδο της απασχόλησης από δυο συνεργούς του, διέρρηξε σπίτι 80χρονης και αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Την 23-11-2017 το πρωί, πλησίασε σταθμευμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν 51χρονη, από την οποία έκλεψε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Την 20-11-2017 πήγε στο σπίτι 85χρονης και με αιφνιδιαστική κίνηση της αφαίρεσε ένα δακτυλίδι που φορούσε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση και τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται για διαπίστωση τυχόν συμμετοχής του δράστη και σε άλλα παρόμοια αδικήματα, ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.