Ξεσηκωμός στη Μεσσηνία: Συμμορίες χτυπούν τις παραγωγές ελιάς

Ξεσηκωμός στη Μεσσηνία: Συμμορίες χτυπούν τις παραγωγές ελιάς

Οργιάζουν και στη Μεσσηνία οι σπείρες επιτήδειων που τρυπώνουν στα κτήματα των αγροτών και αρπάζουν την παραγωγή τους. Οι άγνωστοι κακοποιοί χτύπησαν για μια ακόμη φορά στους Γαργαλιάνους, όπου άρπαξαν όλη την συγκομιδή ελαιόκαρπου μέσα από τον ελαιώνα ενός παραγωγού.
Ο άτυχος αγρότης είχε τελειώσει το ράβδισμα το απόγευμα της Δευτέρας και είχε μαζέψει τις ελιές σε 22 σακιά, τα οποία άφησε στο χωράφι του στην περιοχή Κοκκινοχώραφα των Γαργαλιάνων, με σκοπό το επόμενο πρωί να τα μεταφέρει στο ελαιοτριβείο. Όταν, όμως, επέστρεψε το πρωί της Τρίτης, τα σακιά είχαν κάνει φτερά! Το θύμα ενημέρωσε την τοπική Αστυνομία για την κλοπή και πληροφορήθηκε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε κλαπεί και η παργωγή ενός άλλου αγρότη στην κοντινή περιοχή Λεύκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, πάντως, οι δράστες μιας παρόμοιας κλοπής δεν τη γλίτωσαν! Οι αστυνομικοί του τμήματος Ξηρομέρου συνέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες, το βράδυ της Τρίτης, δυο Αλβανούς ηλικίας 50 και 65 χρόνων οι οποίοι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχαν αρπάξει την συγκομιδή ελαιοκάρπου από το αγροτεμάχιο ενός 73χρονου! Οι δυο αλλοδαποί ανακρίνονται και για άλλα περιστατικά κλοπών, πριν παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.