ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Συγκεντρωμένοι μάρτυρες και οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στη δίκη του

Κρήτη: Συγκεντρωμένοι μάρτυρες και οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στη δίκη του

Ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος δεν παρευρίσκεται.

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου που από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί μάρτυρες και οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα προκειμένου να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο για υπόθεση διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Για την υπόθεση που εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο κατηγορούνται συνολικά 9 άτομα για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ εξακολούθηση και διέγερση ανάμεσα τους και ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος δεν παρευρίσκεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάρτυρας κατηγορίας είναι ο πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζεται με την αναφορά που είχε κάνει πρώτος πανελλαδικά ο δικηγορικός σύλλογος Ηρακλείου στην εισαγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ο δικηγορος του Α. Σώρρα ζήτησε να ακυρωθεί το κατηγορητήριο επειδή υπάρχει δεδικασμένο αλλά απορρίφθηκε και ο ίδιος όπως ανέφερε θα προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος της προέδρου και της εισαγγελέως για κατάχρηση εξουσίας ενώ ζητά την εξαίρεση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.