ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια: Διαβάστε τι έγραψε στο facebook

Η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια: Διαβάστε τι έγραψε στο facebook

Επέστρεψε με μια ανάρτηση στο “φβ” η δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια.

Σχεδόν ένα μήνα μετά από τον τραυματισμό της από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από την πορεία για την 17η Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, η Αναστασία Τσουκαλά. Η δικηγόρος με μια ανάρτησή της στο “φβ” ευχαρίστησε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται όσους την βοήθησαν.

«Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αλήθεια είναι αυτό. Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της, γίνεται αυτόνομη, σκληρή σαν το ατσάλι, εγκλωβισμένη στην εικόνα της.

Η δύναμη που εγώ θέλω να έχω αντλείται από τα μέσα, αλλά δεν ανθίζει και δεν ολοκληρώνεται μακριά από τους ανθρώπους. Ευχαριστώ ολόψυχα όλους εσάς που με βοηθήσατε την ώρα του συμβάντος και μου συμπαρασταθήκατε όλον αυτό τον καιρό.

Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο» αναφέρει στο μήνυμα της.

Το χρονικό του σοβαρού τραυματισμού της

Η δικηγόρος τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (17.11.2017) από ναυτική φωτοβολίδα που περιείχε φώσφορο στα επεισόδια στα Εξάρχεια, μετά από την πορεία του Πολυτεχνείου.

Η Αναστασία Τσουκαλά, την ώρα των επεισοδίων στα Εξάρχεια ήταν μαζί με τους φωτορεπόρτερ που κάλυπταν την πορεία στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη. Οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν με ευθεία βολή τη φωτοβολίδα σημαδεύοντας αστυνομικούς των ΜAT.

Αναστασία Τσουκαλά
Φωτογραφία από Facebook
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι της δικηγόρου που ούρλιαζε από τους πόνους. Η φωτοβολίδα που την τραυμάτισε σοβαρά είναι ναυτικού τύπου, ενώ η φλόγα της, προκάλεσε εσωτερικά εγκαύματα. Μάλιστα, μέσα στο πόδι της φέρεται να άνοιξε και το μικρό «αλεξίπτωτο» που έχουν αυτού του τύπου οι φωτοβολίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.