17χρονη διέρρηξε τρία διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο στη Πάτρα

17χρονη διέρρηξε τρία διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο στη Πάτρα

Στον κόσμο της παρανομίας είχε κάνει «βουτιά» ένα κορίτσι μόλις 18 χρόνων (σήμερα), που ήταν ανήλικο στις 11 Οκτωβρίου του 2016, όταν διέρρηξε τρία διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία στην Πάτρα μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών της!
Η τριπλή κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας, αλλά μόνο η 18χρονη Ελληνίδα έχει ταυτοποιηθεί και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Οι δράστες είχαν αρπάξει 200 ευρώ, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα ρολόι από το διαμέρισμα ενός 25χρονου και από τα άλλα δυο διαμερίσματα είχαν κλέψει δυο κινητά και τρία tablet.
*** Για ακόμη βαρύτερο αδίκημα, αυτό της ληστείας, κατηγορείται μια άλλη νεαρή γυναίκα που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Πρόκειται για μία 29χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών κι έτσι θα γίνει μεταγωγή της στην Πάτρα για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.