ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δύο μικρά αδέλφια συνελήφθησαν για κλοπές και ναρκωτικά στην Κόρινθο

Δύο μικρά αδέλφια συνελήφθησαν για κλοπές και ναρκωτικά στην Κόρινθο

Δυο αδελφάκια ηλικίας μόλις 12 και 14 χρόνων μυούσε στις κλοπές ένας 42χρονος που συνελήφθη στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, λίγα λεπτά αφ’ ότου ξάφρισαν 120 ευρώ και ένα κινητό από ένα φορτηγό που είχε αφήσει ξεκλείδωτο ο 41χρονος ιδιοκτήτης του.
Τα πιτσιρίκια πρόλαβαν να το βάλουν στα πόδια όταν είδαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος της 34χρονης μητέρας τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, στον οποίο οδηγήθηκε ο 42χρονος… «δάσκαλος» των παιδιών κατηγορούμενος για κλοπή.
*** Στο Βόλο, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών σε τρεις νεαρούς, δυο από τους οποίους ανήλικοι! Πρώτος, συνελήφθη μέρα- μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 16χρονος που είχε μαζί του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,82 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν τους άλλους δυο, ηλικίας 18 και 17 χρόνων, με δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 29,61 γραμμαρίων! Σε βάρος των γονέων των δυο ανήλικων, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Βόλου δικογραφία για την πλημμελή εποπτεία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.