ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β. Αφρική: Άντρας έκρυψε παιδί στο ταμπλό του αυτοκινήτου για να το περάσει λαθραία (φωτό)

Β. Αφρική: Άντρας έκρυψε παιδί στο ταμπλό του αυτοκινήτου για να το περάσει λαθραία (φωτό)

Πρωτόγνωρο θέαμα είδαν οι αστυνομικοί στον ισπανικό θύλακο της Μελίγια στη βόρεια Αφρική όταν βρήκαν έναν 12χρονο σφηνωμένο μέσα στο ταμπλό του αυτοκινήτου ενός Μαροκινού συνταξιούχου. Ο άντρας, προσπάθησε να περάσει λαθραία το παιδί στην χώρα της Ισπανίας.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στη διάρκεια ελέγχου το παιδί, που πιστεύεται ότι είναι από την Γουϊνέα, κουλουριασμένο στον χώρο ανάμεσα στη μηχανή και τη θέση του οδηγού της BMW X5, ανιχνεύοντας με μια ειδική συσκευή τους καρδιακούς σφυγμούς του.

Στη συνέχεια έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα κι έβγαλαν από μέσα το αγόρι, που είχε πάθει δύσπνοια κι είχαν μουδιάσει τα μέλη του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 65χρονος οδηγός του αυτοκινήτου με τις μαροκινές πινακίδες συνελήφθη και οδηγείται ενώπιον εισαγγελέως.

«Η επιχείρηση άρχισαν όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν μία BMW X5 με μαροκινές πινακίδες για να ελέγξουν το όχημα και τα έγγραφα του οδηγού. Του ζήτησαν να ανοίξει το καπό, αλλά δεν βρέθηκε τίποτε. Τους γεννήθηκαν, όμως, υποψίες όταν πέρασαν πάνω από το όχημα, που ήταν τελευταίας τεχνολογίας και σε πολύ κατάσταση, μια συσκευή, που ανίχνευσε έναν καρδιακό παλμό.

Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο το παιδί βρέθηκε μέσα στο ταμπλό. Ένας αστυνομικός πέρασε μέσα το χέρι του και έπιασε το σώμα του και αμέσως άνοιξαν το ταμπλό και βοήθησαν το εγκλωβισμένο παιδί να βγει έξω», δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών.

Σ’ ένα παρόμοιο περιστατικό προ διετίας ένας Μαροκινός έφηβος προσπάθησε να περάσει στον ισπανικό θύλακο της Θέουτα μ’ ένα οκτάχρονο αγόρι κρυμμένο σε μια βαλίτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.