ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στη φυλακή δύο άτομα που φοροδιέφευγαν σε Λάρισα και Σέρρες

Στη φυλακή δύο άτομα που φοροδιέφευγαν σε Λάρισα και Σέρρες

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, «οδήγησε» στη φυλακή έναν φυγόποινο που είχε σε βάρος του ιδιαίτερα βαριά ποινή από τις συνολικά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο 58χρονος Έλληνας εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη θεσσαλική πόλη από αστυνομικούς του τμήματος Κιλελέρ και ο δικαστικός λειτουργός διέταξε την άμεση μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα για εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης δέκα ετών και τριών μηνών που εκκρεμούσε σε βάρος. Παράλληλα, θα πρέπει να πληρώσει και τη χρηματική ποινή ύψους 1.100 ευρώ που του είχε επιβληθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπουμπούκι» ήταν και ένας ένας 64χρονος Έλληνας που έκανε… ρεκόρ με συνολικά οκτώ (!) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και φοροδιαφυγή! Μάλιστα, σε βάρος του είχε εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης. Ο φυγόποινος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχή των Σερρών και ο τοπικός εισαγγελέας έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του, ώστε να εκτίσει την ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τριών μηνών που του επιβλήθηκε, μαζί με χρηματική ποινή 15.300 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.