ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κως: Τσιγγάνοι έκλεψαν χαλκό κι ο ιδιοκτήτης πήρε τη καραμπίνα

Κως: Τσιγγάνοι έκλεψαν χαλκό κι ο ιδιοκτήτης πήρε τη καραμπίνα

Τρεις τσιγγάνοι στη Κώ αφαίρεσαν χάλκινο σύρμα βάρους 150 κιλών από την επιχείρηση ενός 75χρονου. Οι δράστες συνελήφθησαν αλλά μαζί τους και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος νωρίτερα πήρε το κυνηγετικό του όπλο, πήγε στον καταυλισμό και άρχισε να ρίχνει για εκφοβισμό!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο αδέλφια ηλικίας 23 και 24 ετών μαζί με 34χρονο ομόφυλό τους μετέβησαν προχθές τα ξημερώματα στην επιχείρηση του 74χρονου και αφού την διέρρηξαν αφαίρεσαν χάλκινο σύρμα συνολικού βάρους 150 κιλών.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν τον κλεμμένο χαλκό στην κατοικία του 34χρονου δράστη.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, αστυνομικοί του οποίου άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο προχθές το πρωί μόλις ο 74χρονος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, πήρε τη κυνηγετική του καραμπίνα και μετέβη στον καταυλισμό στη Κω όπου και άρχισε να πυροβολεί για εκφοβισμό.

Έτσι από τους αστυνομικούς εκτός από τους τρεις αθίγγανους, συνελήφθη και ο 74χρονος κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή αφού η άδεια που είχε για το κυνηγετικό του όπλο ήταν ληγμένη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το χάλκινο σύρμα που είχαν κλέψει οι τσιγγάνοι το οποίο και επέστρεψαν στον 74χρονο, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι δράστες, καθώς και το κυνηγετικό όπλο που κατείχε ο ηλικιωμένος, μαζί με δυο κάλυκες και δυο φυσίγγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.