ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωταγωγήθηκε το Δένδρο στο Δήμο Λαυρεωτικής

Φωταγωγήθηκε το Δένδρο στο Δήμο Λαυρεωτικής

Με τις καθιερωμένες φωταγωγήσεις των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Λαύριο και Κερατέα, ξεκίνησαν και φέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, μαζί με τα παιδιά που είχαν γεμίσει τις κεντρικές πλατείες, μέτρησαν αντίστροφα μέχρι την φωταγώγηση των Δέντρων. Αμέσως μετά την φωταγώγηση του Δέντρου, ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα ενώ η γιορτή που είχαν ξεκινήσει μία Ξυλοπόδαρη, η Βασίλισσα του Χιονιού και τα Ξωτικά, συνεχίστηκε υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες των Φιλαρμονικών και των Χορωδιών.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς , που συμμετείχε και στις δύο εκδηλώσεις, δήλωσε τα εξής: «Ο Δήμος μας, μαζί με το ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ έχουν ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων. Ελπίζουμε ότι θα το ευχαριστηθείτε. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και καλά Χριστούγεννα σε όλους!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ κυρία Ευαγγελία Βελετάκου με τη σειρά της ευχαρίστησε την Ανδρική Χορωδία Λαυρίου, τη Μεικτή Δημοτική Χορωδία Κερατέας, την Παιδική-Νεανική Χορωδία Λαυρίου, τις Δημοτικές Φιλαρμονικές Λαυρίου και Κερατέας και το ΒΒΕΜ, για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία των εκδηλώσεων φωταγώγησης των Χριστουγεννιάτικων δέντρων μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.