ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Μόσχα έβαλε τα γιορτινά της και στολίζει τα δέντρα με… τεθωρακισμένα και μαχητικά! (βίντεο)

Η Μόσχα έβαλε τα γιορτινά της και στολίζει τα δέντρα με… τεθωρακισμένα και μαχητικά! (βίντεο)

Η Μόσχα έβαλε τα γιορτινά της όπως κάθε χρόνο και αυτά τα Χριστούγεννα, αυτή τη φορά όμως με πιο “πολεμική” διάθεση. Το πελώριο χριστουγεννιάτικο δένδρο τοποθετήθηκε παραδοσιακά στο κέντρο του διάσημου εμπορικού κέντρου GUM στην Κόκκινη Πλατεία, ωστόσο φέτος υπάρχει μια διαφορετική πινελιά στο χριστουγεννιάτικο στολισμό καθώς εμπνεύεται από τον στρατό. Τανκς είναι ζωγραφισμένα πάνω στις μπάλες!

Ορισμένοι καταναλωτές αντέδρασαν αναφέρει το euronews και λένε ότι τα τανκς δεν έχουν σχέση με το πνεύμα των Χριστουγέννων.«Δεν πιστεύω ότι αυτά τα στολίδια ταιριάζουν σε ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο, αλλά αν αυτό γίνεται για εκπαιδευτικούς λόγους, είναι κατανοητό», δήλωσε μια καταναλώτρια, η Βαλέρια Σουβόροβα.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 4 μπάλες, με την καθεμία να απεικονίζει ένα διαφορετικό στρατιωτικό όχημα: ένα τανκ, ένα τεθωρακισμένο, ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο.

Ωραία μεν..πανάκριβα δε

Σε κάποιους δεν αρέσει η επιλογή αυτή γιατί που όπως λένε τους θυμίζει τον πόλεμο και… χαλάει την όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Σε όσους όμως αρέσουν αυτές οι μπαλίτσες θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν 2 χιλιάδες ρούβλια, δηλαδή 35 αμερικανικά δολάρια για να αγοράσουν μια συσκευασία με μπάλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τα στολίδια εμπνευσμένα από το στρατό στο παρακάτω βίντεο:

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.