Κέρκυρα: Εντοπίστηκε κατάστημα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Κέρκυρα: Εντοπίστηκε κατάστημα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Εντοπίστηκε στην Κέρκυρα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια-μπαρ) στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος, ενός ακόμη 42χρονου υπηκόου Αλβανίας, καθώς και του 42χρονου ιδιοκτήτη, με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και παράβασης της νομοθεσίας που αφορά τα «τυχερά παίγνια». Ειδικότερα, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τον έλεγχο, ο 34χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ιδιοκτησίας του 42χρονου, είχε θέσει σε λειτουργία δύο (2) ηλεκτρονικά μηχανήματα τυχερών παιγνίων, για την διενέργεια του παιχνιδιού «τρίλιζα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο του ελέγχου συνελήφθη επιπλέον ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας που συμμετείχε ως πελάτης, ενώ στους χώρους του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου 9mm. Από την έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: (2) ηλεκτρονικές μηχανές τυχερού παιγνίου τύπου Ένα ηλεκτρικός εκκενωτής (τέιζερ) Μία (1) γεμιστήρα με μία σφαίρα κρότου Το χρηματικό ποσό των (134) ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.