ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κώς: 2 αλλοδαποί και 1 ανήλικος Έλληνας συνελήφθησαν για κλοπές

Κώς: 2 αλλοδαποί και 1 ανήλικος  Έλληνας συνελήφθησαν για κλοπές

Τρεις νεαροί, ο ένας από τους οποίους ανήλικος Έλληνας και οι άλλοι δυο αλλοδαποί αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έκλεψαν ένα μοτοποδήλατο στην Κω και το έκρυψαν με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν. Όμως, το βρήκαν οι αστυνομικοί.

Οι άνδρες της Ασφαλείας ανακάλυψαν το δίκυκλο κρυμμένο στο σπίτι του 16χρονου και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, κατηγορούμενος για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Στην Ρόδο, εξιχνιάστηκαν η διάρρηξη και οι ζημιές που προκλήθηκαν από αυτήν στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας από την οποία εκλάπησαν διάφορα υλικά στις 16 Αυγούστου. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια ένας 17χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Σε αυτήν περιλαμβάνονται και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Δυο Έλληνες ηλικίας 21 και 22 χρόνων και ένας 22χρονος Αλβανός συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Πάτρα, όταν αποπειράθηκαν με ένα διαρρηκτικό εργαλείο να παραβιάσουν το περίπτερο ενός 51χρονου. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.