ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα πράσα έπιασαν αστυνομικοί διαρρήκτες στην Σπάρτη και την Πάτρα

Στα πράσα έπιασαν αστυνομικοί διαρρήκτες  στην Σπάρτη και την Πάτρα

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα δύο αλλοδαπούς την στιγμή που παραβίαζαν την πόρτα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Λίγο πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Κυριακή σε ένα σπίτι στην κοινότητα στις Αμύκλες του Δήμου Σπάρτης, από το οποίο είχαν κλαπεί μία τηλεόραση, ένα φορητό υπολογιστή και ένα tablet. Ως δράστης συνελήφθη ένας 24χρονος τσιγγάνος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα δύο αλλοδαπούς -ένας από τους οποίους ανήλικος- την στιγμή που παραβίαζαν την πόρτα του συνοδηγού σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο 30χρονος Μαροκινός και ο 16χρονος Αλγερινός συνελήφθησαν πριν προλάβουν να κλέψουν κάτι, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος τους, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και ένας 23χρονος Έλληνας, λίγη ώρα αφ’ ότου διέρρηξε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και άρπαξε από μέσα το ένα ραδιο-cd player. Οι αστυνομικοί βρήκαν την συσκευή στην κατοχή του δράστη και την επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος, ενώ ο 23χρονος παρελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
*** Τις μπαταρίες ενός φορτηγού που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Ημαθίας προσπάθησε να «ξηλώσει» ένας 42χρονος Έλληνας, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του τμήματος Αλεξάνδρειας που περιπολούσαν πολύ κοντά και συνελήφθη.

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα κλοπής με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.