ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Δήμου Μυκόνου για την προσάραξη του πλοίου στο Τραγονήσι (φωτό, βίντεο)

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Δήμου Μυκόνου για την προσάραξη του πλοίου στο Τραγονήσι (φωτό, βίντεο)

Δείτε την ανακοίνωση. «Σε επιφυλακή» εξακολουθεί να βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Μυκόνου μετά την προσάραξη του Φορτηγού πλοίου στο Τραγονήσι. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο «Δήμος παρακολουθεί στενά από χθες το βράδυ την προσπάθεια διάσωσης των ναυαγών στο Τραγονήσι, με φυσική παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και του Προέδρου του Δ.Σ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, όπου και «εγκαταστάθηκε» το συντονιστικό όργανο της επιχείρησης σε άριστη συνεργασία με τον Λιμενάρχη Μυκόνου Παναγιώτη Καραμήτσα,τον Υπολιμενάρχη Παναγιώτη Κατσάρα και τον Αξιωματικό ΛΣ Νικόλαο Ζυγούρη, ενώ συνεχής είναι η επικοινωνία τόσο με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής όσο και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι όλοι οι ναυαγοί είναι καλά στην υγεία τους και ότι ο Δήμος Μυκόνου έχει συντονίσει όλες τις συναρμόδιες αρχές του Νησιού, ενώ έχει εξασφαλίσει ήδη τη διαμονή και τη διατροφή των ναυαγών. Όπως είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο της προσάραξης του πλοίου κλιμάκια τόσο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ) όσο και της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πυρόσβεστικης (ΕΜΑΚ).

Επίσης στο νησί κατέφθασαν ελικόπτερα super puma και σινούκ προκειμένου να συνδράμουν στο έργο διάσωσης και περισυλλογής των ναυαγών, ενώ τέθηκε σε επιφυλακή και το Κέντρο Υγείας του Νησιού.

Ειδική αναφορά αξίζει στους Μυκονιάτες ναυτικούς και ψαράδες οι οποίοι οδήγησαν τις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού και το ρυμουλκό που περισυνέλεξε τους ναυαγούς, στο σημείο της προσάραξης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.