ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 2 ατόμων που προσπάθησαν να ληστέψουν μια έγκυο

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 2 ατόμων που προσπάθησαν να ληστέψουν μια έγκυο

Συνελήφθησαν δύο ομογενείς, 41 και 45 ετών και αναζητούνται οι συνεργοί τους. Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Επίθεση και άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία, χθες το απόγευμα, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, κατήγγειλε στην αστυνομία, μια εικοσιεπτάχρονη εγκυμονούσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ομογενείς, ηλικίας σαρανταενός και σαρανταπέντε ετών και αναζητούνται και συνεργοί τους, ενώ η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά, αποχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.