ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

40χρονος Ρουμάνος συνελήφθη καθώς είχε κλέψει αυτοκίνητο και οδηγούσε μεθυσμένος

40χρονος Ρουμάνος συνελήφθη καθώς είχε κλέψει αυτοκίνητο και οδηγούσε μεθυσμένος

Τα… οχτάρια που έκανε στον δρόμο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, έκαναν τους τροχονόμους που έκαναν Χριστούγεννα σε μπλόκο ελέγχων στην Κυπαρισσία να το σταματήσουν για να κάνουν αλκοτέστ στον οδηγό. Τότε αποδείχθηκε πως όχι μόνο ήταν… στουπί στο μεθύσι, αλλά και ότι το όχημα ήταν κλεμμένο.

Ο 40χρονος Ρουμάνος είχε κλέψει το Golf στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στο κέντρο της πόλης των Γαργαλιάνων και, παρ’ όλο που ήταν μεθυσμένος, κατάφερε να μην το… τρακάρει ως την στιγμή που συνελήφθη.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο 40χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για κλοπή και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, του όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

** Δυο σπίτια στην περιοχή της Καλλιθέας Λασιθίου προσπάθησαν να διαρρήξουν άγνωστοι, αλλά δεν τα κατάφεραν και για να μην φύγουν εντελώς άπρακτοι έκλεψαν το… αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του ενός! Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο μέσα στην Ιεράπετρα και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν για να ταυτοποιήσουν τον ή τους δράστες της κλοπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.