ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τραγική κατάληξη με την εξαφάνιση της 22χρονης Ελληνίδας – Bρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο του Λονδίνου (φωτό, βίντεο)

Τραγική κατάληξη με την εξαφάνιση της 22χρονης Ελληνίδας – Bρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο του Λονδίνου (φωτό, βίντεο)

Η εξαφάνιση της 22χρονης Iuliana Tudos ελληνικής και ρωσικής καταγωγής είχε τραγική κατάληξη καθώς βρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Πάρκου Φίνσμπουρι, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της – Πιθανότατα δέχθηκε επίθεση.

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 22χρονης Ελληνίδας Iuliana Tudos, καθώς βρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Πάρκου Φίνσμπουρι, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

«Πιστέυουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γηπεδάκι» δήλωσε ο επικεφαλής της της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών.

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων», πρόσθεσε.

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 22χρονη Iuliana

Όπως ανακοίνωσε η Scotlant Yard διατάχθηκε έρευνα για ανθρωποκτονία, όταν εντοπίστηκε το πτώμα μίας νεαρής γυναίκας στο πάρκο Φίνσμπουρι. Βρέθηκε περίπου στις 4.25 το απόγυμα της 27ης Δεκεμβρίου, κοντά σε γήπεδο στο κέντρο του πάρκου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση θα γίνουν γνωστά αύριο.

Η 22χρονη Iuliana Tudos, την οποία η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ως ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της.

Τούς είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Άνφιλντ.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε εκεί ποτέ και τα ίχνη της χάθηκαν έκτοτε.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων της, τους είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Άνφιλντ. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Οι φίλοι της προσπαθούσαν να μάθουν πληροφορίες και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είχαν ανεβάσει φωτογραφίες της στα προφίλ τους στο facebook ζητώντας πληροφορίες από όποιον ήξερε κάτι.

Συγκεκριμένα ο φίλος της Ντούγκλας Νόρτον ανέφερε στο προφίλ του στο Facebook:

«Αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι για την Juliana Lilith Tudos τις τελευταίες 48 ώρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με εμένα είτε με τον László Judit. Κανείς μας δεν την έχει δει από την παραμονή Χριστουγέννων που δεν γύρισε στο σπίτι της. Ενώ δεν πήγε ούτε στην εργασία της. Δεν απαντά στο τηλέφωνο και κανείς από τους κοινούς γνωστούς μας δεν έχει ακούσει κάτι. Παρακαλούμε όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί μας».

Η Iuliana, η οποία αυτοαποκαλούνταν και Julie, εργαζόταν σε pub στο Κάμντεν, όπως χαρακτηριστικά γράφει στη σελίδα της στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.