ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: Πήγαν να κλέψουν σπίτια και τους έπιασαν στα πράσα

Κέρκυρα: Πήγαν να κλέψουν σπίτια και τους έπιασαν στα πράσα

Σε τρία σπίτια στην πόλη της Κέρκυρας προσπάθησαν να τρυπώσουν διαδοχικά δυο Ελληνίδες για να κλέψουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά έγιναν και αντιληπτές από τους περίοικους οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.

Οι δράστιδες ηλικίας 23 και 38 χρόνων προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόπειρες κλοπών οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, αλλά διενεργείται προανάκριση που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Στην αποθήκη του σπιτιού ενός 39χρονου στην κοινότητα Βαλιμίτικα του Αιγίου τρύπωσε ένας 34χρονος Έλληνας και άρπαξε δυο βενζινοπρίονα συνολικής αξίας 600 ευρώ. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε μέσα σε λίγες ώρες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και βρήκαν τα κλεμμένα εργαλεία που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.