ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπλακ άουτ αύριο στα Μέσα Μεταφοράς λόγω Πολυνομοσχεδίου

Μπλακ άουτ αύριο στα Μέσα Μεταφοράς λόγω Πολυνομοσχεδίου

Με πολλές δυσκολίες θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα, με τις αστικές συγκοινωνίες να παραλύουν καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρες απεργίες, αντιδρώντας στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου χειρόφρενο τραβούν μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό.

«Η δημοκρατική ευαισθησία του κυρίου Τσίπρα και των συνοδοιπόρων εξαντλείται επιλεκτικά σε μέτρα ενάντια στους εργαζόμενους και όχι όταν οι ίδιοι ψηφίζουν μνημόνια ή όταν προδίδουν δημοψηφίσματα στην πλάτη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΛΜΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργαζόμενοι δίνουν ραντεβού αύριο το απόγευμα στις 6 στο Σύνταγμα για να συμμετάσχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.