ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάρπαθος: Άνδρας δάγκωσε και έκοψε το δάχτυλο συναδέλφου του για 2 ευρώ φιλοδώρημα

Κάρπαθος: Άνδρας δάγκωσε και έκοψε το δάχτυλο συναδέλφου του για 2 ευρώ φιλοδώρημα

Στις 5 Φεβρουαρίου 2018 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου θα κληθεί να αποφασίσει την μείωση της ποινής φυλάκισης του Μ.Π, ο οποίος κρίθηκε ένοχος πρόκλησης σωματικής βλάβης σε 62χρονο συντοπίτη και συνάδελφό του, σε σωματείο φορτοεκφορτωτών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προκάλεσε μόνιμη αναπηρία στον 62χρονο, κόβοντάς του τον δείκτη από το αριστερό του χέρι με τα δόντια του, για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για την τύχη δύο ευρώ από φιλοδωρήματα! Ο 62χρονος υποστήριξε ότι ο δράστης δεν είχε πρόθεση και δεν σκόπευε να του κόψει το δάκτυλο αλλά ήταν κάτι που έγινε πάνω στον καβγά, με αποτέλεσμα η κατηγορία σε βάρος του να περιοριστεί σε πλημμέλημα.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Την 21η Δεκεμβρίου 2009 περί ώρα 11:30, ο Ν. Ν. βρισκόταν στο γραφείο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Καρπάθου, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα. Στο γραφείο του Σωματείου βρισκόταν και ο πρόεδρος Α.Μ., ο οποίος τηλεφώνησε στον δράστη προκειμένου να τον ρωτήσει για την απώλεια χρημάτων, την οποία είχε επανειλημμένως διαπιστώσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το ταμείο φιλοδωρημάτων των φορτοεκφορτωτών.

Μετά την παρέλευση είκοσι περίπου λεπτών από την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής κλήσης, προσήλθε ο Μ.Π. στο γραφείο του σωματείου, όπου ο πρόεδρος του έκανε συστάσεις, να μην επαναλάβει την παρακράτηση μέρους των φιλοδωρημάτων από το κοινό ταμείο που διατηρεί το σωματείο, γεγονός το οποίο είχε καταγγείλει στον πρόεδρο του σωματείου.

Ενοχλημένος από την καταγγελία, σήκωσε μία καρέκλα και την έριξε προς το μέρος του Ν. Ν. και του επιτέθηκε, πιάνοντάς του το αριστερό χέρι και δαγκώνοντας με το στόμα του τον δείκτη με δύναμη, με αποτέλεσμα να κόψει το δάκτυλο και στη συνέχεια να το φτύσει στο έδαφος. Το πρόσωπό του γέμισε με αίμα από το κομμένο δάχτυλο του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, ο Ν. Ν. μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου, όπου και διαπιστώθηκε η απώλεια της πρώτης φάλαγγας του δείκτη αριστερής χειρός. Η αναπηρία του παθόντος χαρακτηρίστηκε από τον ιατροδικαστή ως μόνιμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.